Automatisk kløkost

Fjerner lus, midd og andre parasitter fra huden. Den reduserer – eller til og med forhindrer – risikoen for eksem eller infeksjon i huden fra sopp.

Omsorg

Omsorg

Kuer liker å bli børstet og massert skikkelig. Dyrene elsker dette, og bruker derfor kubørsten ofte.

Den fjerner lus, midd og andre parasitter fra huden. Den reduserer – eller til og med forhindrer – risikoen for eksem eller infeksjon i huden fra sopp. Den store børsteoverflaten og massasjen gir huden bedre blodsirkulasjon og stimulerer dyrets stoffskifte. Melkeproduksjonen vil øke, og brunstperioden vil bli bedre.

Kubørster gir stor glede i låven

Kuer liker å bli børstet og massert skikkelig. Dyrene elsker dette, og bruker derfor kubørsten ofte.

Helautomatisk børste Krazzmaxx

Den nyeste generasjonens helautomatiske Krazzmaxx-børster (modell III) er utstyrt med en ny type nærhetsbryter. Denne bryteren har et større bruksområde og er lettere å justere sammenlignet med forrige type. Den optimale avstanden mellom bryter og magnet er omtrent 20 cm. Den nye typen kan brukes på tidligere modeller, og det må bestilles et komplett erstatningssett for nærhetsbryteren.

– Fjerner parasitter og forhindrer eksem

– Mindre kløe

– Mindre barbering

Easy cleaner kubørste

Skrå rund børste ∅ 80 cm. Den store børsteoverflaten og den roterende børstebevegelsen skal sikre jevn massasje av hode, rygg og store deler av flankene.

Den skrå børsteposisjonen passer til både store og små dyr. Det er ikke behov for høydejusteringer. Den kompakte konstruksjonen gjør montering i trange rom mulig.

– Optimal rengjøring av rygg, bryst og flanker

– Stort massasjeområde

– Stimulerer stoffskiftet

Arena kalveboks

Unge kalver er sårbare. I mange år har enkle kalvebokser vist seg å være den beste løsningen for å forhindre smitte.

Oksebinge

Utviklet spesielt for avlsoksen. Bingen består av et robust sikkerhetsforingsgjerde (to foringsåpninger) og en like robust dør.