Våre produkter

Innenfor kategorien spise leverer GladQ forskjellige modeller av foringsfronter; fra svært forseggjorte fronter med sikkerhetsfunksjon til enkle fronter. En foringsfront uten sikringsfunksjon er et annet alternativ.

Spise

Spise

Sikre foringsfronter for kyrene dine

Kyr må spise en stor mengde (ubegrenset mengde) grovfiber for å produsere en stor mengde melk. Kyr kan derfor gå til grovforet rundt ti ganger om dagen og tilbringe omtrent 6 timer ved foringsfronten for å spise 30 til 50 kilo. Dette kan variere avhengig av produksjonsformål, kvaliteten på foret og foringssystemet.

Så, det viktige skjer ved foringsfronten: tilgang til grovfor. Foringsstedets bredde har vokst til 70 cm for å matche den moderne kua, noen ganger så mye som 75 cm per bås. Kua skal ikke oppleve trykkpunkter eller skarpe deler, og øremerker må ikke bli revet av.

Det handler om kvaliteten på foringsfrontene!

En foringsfront er et viktig verktøy til håndtering av kuflokken; sikring og frigjøring, i grupper eller individuelt. Dette må gjøres trygt og enkelt med så lite kraft og så få bevegelser som mulig. Sikringen må være pålitelig, og hvis de vil må kyrne kunne sikre seg selv.

“Spinder-foringsfrontene er robuste, stille og veldig enkle å kontrollere”

Kyrne er fri og ivrige etter å få i seg mat, og driften av fôrfronten er enkel

Highline sikkerhets fangfront

En foringsfront gjør mye mer enn bare å gi tilgang til grovfor. Den gir større bevegelsesfrihet for kua og sikrer fred og ro under foring.

Baseline forfront

Enkel, men sterk – dette er Baseline selvlåsende foringsfronter. Utstyrt med den lukkede øvre delen med skjult låsemekanisme.

Diagonal forfront

Diagonal-foringsfront er egnet for store kyr og unge kyr. Et robust, enkelt og funksjonelt gjerde med diagonalt sveisede stenger.