Nyheter

En god blanding av aktuelle nyheter og kundehistorier fra GladQ. 

Fitbox

13 oktober, 2022

Fleksible båsskiller fra Spinder. Bevegelig for vitalitet og komfort.

Dyrevennlig, fleksibel og holdbar

Den fleksible Fitboxen laget av glassfiber tar kukomforten til et høyere nivå, og som et resultat sikrer et lengre produktivt liv.  Hvis kua kommer borti båsskillet når den legger seg ned eller står opp, så beveger båsskillet seg med kua, og presser tilbake mot kua.  Ikke slik at det irriterer eller stresser, men godt. 

Det siste innen ku-komfort

Navnet Fitbox forteller med ett ord historien om hva fleksible båsskiller fra Spinder er.

Å være i god form er viktig, også for kua.  Bonden som velger Fitbox vil merke at hans dyr får bedre komfort. Fitboxen bidrar til å forbedre det produktive livet til besetningen.  Alltid riktig passform, for å holde kyrne i god form.

Fleksibel Fitbox

Glassfiber er mer fleksibelt enn stål; Fitboxen beveger seg litt, men skyver også tilbake.  Kua motiveres til å stå og ligge beint, men kontakten med båsskillet er litt mer vennlig for kua.  Eldre kyr vil spesielt sette pris på dette.

Fleksibiliteten bidrar til båsskillets robusthet og sikrer år med ligge-glede.  De relativt slanke stengene tillater et rett fram design som gir mest mulig plass til kua.  Og det er det det handler om.

Enormt god plass i båsskillene

Takket være den slanke profilen, utnyttes plassen optimalt, og kua har mer plass.  På samme tid sørger den slanke profilen for at bonden får bedre oversikt i fjøset; det er tross alt –  mye mindre materiale i sikte. Når du bruker Fitboxen til renovering, utvides den effektive størrelsen i båsen med 3 centimeter samtidig som du opprettholder samme senter-til-senter avstand på båsskillet.

Andre innlegg

Fjøskonsepter med merverdi

Fjøskonsepter med merverdi

En glad, sunn ku i utmerket kondisjon gir mer melk. Dette er grunnen til at en investering i et komfortabelt, trygt og rent miljø for kyrne dine alltid vil...

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd

Erik Voll på Rennesøy kan også vise til gode erfaringer. Han har 120 storfe med fullt påsett, og da de gamle mattene ble nedslitte, harde og uformelige...